neděle 4. května 2008

IFDE-Bratislava

Hmm hmm... mam za sebou tri dny na slovensku. Koncert a vystoupeni International Folk Dance Ensamble BUY (americke lidove hudby a tance) v Bratislave, kam jsem byla pozvaná, (velmi doporucuju! Byla to opravdu nadhera, profesionalni, s radosti a nadsenim odehrane a odtancene), pak jen s prateli v Trencine.
Dost jsem se nachodila ale nejvic jsem jen jedla a jedla (20 hlavnich jidel denne :-) ) ale bylo to moc fain.
Taky jsem pod dlouhe době viděla jednoho kamaráda...teď se vídáme jen přez dopisy (ano, dopisy - tjst papir, tuzka, obalka, znamka a tak :-) ) a moc me to potesilo...je dobre videt ze se nemeni a nezkazila ho ani ta vec jmenem zodpovednost, slusnost a takove nesmysly :-)

BTW Pribyla mi nova zabava - ucim se hrat na foukaci harmoniku :-) To jsem si zas jednou rekla (rikam si to cely zivot) ze neumim porad ne zadny hudebni nastroj pac klavir nemam kam dat, s kytarou jsem to vzdala a na bubny jsme malo rvac a moje oblibene violoncelo je trosicku narocne a taktez drahe :-) a muj nej nej nastroj hangdrum jaksi nejde sehnat jednak kvuli cene a jednak kvuli tomu ze proste nejde sehnat a taktez je to tezke na nej hrat)

takze, pekne dny, i kdyz jsem dost vycerpana.

(ještě pár obrázků z jejich stránek, pro představu, ale vazne to stoji za to videt, slyset, ma to stavu a musim rict ze jeste ted me boli ruce od tleskani... tancili od historickych americkych tradicnich tancu po moderni a po irsky step. Dalsi lide co obdivuji, protoze maji neco co miluji, pro co ziji a co delaji velmi velmi dobře!) (kliknutim zvetsite)



















PS: jestli chci dosahnout optimismu tim, ze si udelam obcas co nejcasteji necim radost tak tento vikend na 1 a vlastne jen diky Hanicce a jeji rodine u kterych jsem parazitovala :-) i kdyz jsem nakonec byla uz hodne vycerpana (cestovani nesnasim moc dobre) tak jsem si optimismus celkem zachovala. Daří se daří...

Žádné komentáře: